Stockholms stad Utbildningsförvaltningen Jobb Biträdande rektor 4-6 och grundsärskolan Vällingby

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går ca 820 elever och skolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete. Vi strävar efter att vara det självklara valet för elever och föräldrar i Vällingby. På skolan är vi inne i ett spännande arbete med kollegialt lärande och elevledda utvecklingssamtal. Sedan något år arbetar vi också systematiskt med trygghet och arbetsro genom att skapa ett gemensamt förhållningssätt, struktur och förutsägbarhet kring lektioner och raster. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som strävar efter ett hälsofrämjande perspektiv och som består av skolsköterska, kurator, psykolog, speciallärare och studie- och yrkesvägledare. Skolan är med i skolgårdsprojektet som till hösten 2018 förbättrat skolgården utifrån förslag från elever och personal. Vem är du som vi söker? Du är en person som älskar ditt arbete och utför det med stort engagemang. Du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll och reflekterar ofta över hur du kan bidra till förbättrade resultat. Du ställer höga krav på dina medarbetare. Du är bra på att kommunicera och värnar om goda relationer med elever, föräldrar och personal. Du har en vilja att agera förebild för medarbetare och en drivkraft att vara med och utveckla vår skola.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för årskurserna 4-6 samt grundsärskolan, för närvarande ca 10-12 elever, bistå rektor i ledningen av verksamheten och kommer att från rektor ha ett tydligt och distribuerat ledningsuppdrag för att driva skolan framåt. Du kommer att ha personalansvar för din enhet, genomföra medarbetarbetar- och lönesamtal samt leda elevhälsoarbetet i dina respektive enheter. Vår skola har ett flertal förste-lärartjänster, bland annat en i grundsärskolan. Du ingår i skolans ledningsgrupp som tillsammans ansvarar för att det systematiska kvalitetsarbetet följs upp och utvärderas och att verksamheten arbetar efter gällande styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ledningsuppdrag inom skolan. Erfarenhet från tjänst som biträdande är meriterande, men inget krav.

Du besitter god IT-kunskap och är kommunikativ såväl skriftligt som muntligt.

Rektorsprogrammet och olika typer av ledarskapsutbildningar

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-08-06
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Referensnummer 2018/2304

Kontakt
Göran Skogsberg, 0850805855

Facklig företrädare
Kjell Sjöberg, Sveriges Skolledarförbund, 076-8252583
Olle Pettersson, Lärarförbundet, skolledare, 076-1221743

Sista ansökningsdag 2018-04-27
Utbildningskrav Högskola/universitet

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-04-13
Nyckelord:

Dela med dig av "Biträdande rektor 4-6 och grundsärskolan Vällingby, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 3 lediga jobb fördelat på 3 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Administrativ chef, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Stockholm...
Publicerad 19 apr

TF Biträdande rektor med undervisning, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Beskrivning...
Publicerad 19 apr

Biträdande rektorer, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Bromma...
Publicerad 9 apr
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE