Stockholms stad Utbildningsförvaltningen Jobb Biträdande rektor Nälstaskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka tjänsten som biträdande rektor på Nälstaskolan. Nälstakolan är en F-6 skola med 625 vetgiriga elever och med 95 engagerade medarbetare. Nälstaskolan är organiserad i 4-parallelligt F-3 samt 3-parallelligt år 4-6 fördelat på 24 klasser, 7 fritidshem och mellanstadieklubb, ca Skolan ligger i Nälsta på gångavstånd från Vällingby centrum och har nära till skog, mark och bad. Vi har en verksamhet vi är stolta över både inom skola och skolbarnomsorg. Skolans ledningsgrupp består av rektor, två biträdande rektorer, intendent. Sedan 2016 är Nälstaskolan under ny- och ombyggnad och 2020 ska skolan stå klar med nya lokaler samt ny skolgård. Nu söker vi dig som har höga ambitioner och som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla undervisning och verksamhet i enlighet med forskning och beprövad erfarenhet. Du kommer i huvudsak att ansvara för åk 4-6 , ca 200 elever och 20 medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Du får som biträdande rektor ansvar som chef och pedagogisk ledare för pedagoger i år 4-6. Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp och driva förändringsarbete på skolan. Du ska ha tidigare erfarenhet i verksamhetsnära pedagogiskt arbete, systematiskt kvalitetsarbete, värdegrundsarbete, ansvar för elevhälsoarbete, resultatansvar, personalansvar, arbetsmiljöfrågor, rekrytering, schemaläggning. Ditt skolledarskap bedriver du utifrån ett elevhälsoperspektiv. Att samarbete kring den samlade skoldagen F-6 är för dig en självklarhet. Du är strukturerad, kan arbeta självständigt och är en lyhörd ledare.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet från skolledaruppdrag och gärna genomgått Rektorsutbildning. Vi ser gärna att du har fördjupande kunskaper kring IKT.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20180801
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 39.50
Ort Stockholm
Referensnummer 2018/1517

Kontakt
Anders Regner, 0761205705

Facklig företrädare
Kjell Sjöberg, Sveriges Skolledarförbund, 076-825 25 83
Olle Pettersson,Lärarförbundet, 08-508 21 743

Sista ansökningsdag 2018-04-01
Utbildningskrav Högskola/universitet

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-03-12
Nyckelord:

Dela med dig av "Biträdande rektor Nälstaskolan, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 4 lediga jobb fördelat på 4 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Rektor till Blackebergs gymnasium, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi vill att eleverna ska ha de...
Publicerad 9 mar

Administrativ chef grundskolan - vi behöver dig!, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning...
Publicerad 7 mar

Biträdande rektor till Rödabergsskolan, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning...
Publicerad 5 mar

Gymnasiechef till gymnasieavdelningen, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi vill att eleverna ska ha de...
Publicerad 23 feb
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE