Stockholms stad Utbildningsförvaltningen Jobb Biträdande rektor sökes till Hagsätra och Ormkärrs skolenheter

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Hagsätra- och Ormkärrsskolan är två skolenheter med F-9 respektive F-5. Totalt har vi ca 700 elever. Vi har fem arbetslag med stort pedagogiskt ansvar. Våra elever har olika bakgrund, erfarenheter och vi lägger ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande eftersom det gynnar alla våra elevers utveckling.

Vi har ett inkluderande förhållningssätt och tar tillsammans ansvar för att utveckla alla våra elevers förmågor och kompetenser. Enheten har fem förstelärare med inriktning mot; språkutveckling, inkludering, betyg/bedömning och ämnesövergripande arbetssätt, IKT samt systematiskt kvalitetsarbete.

Vi tror på ett elevnära ledarskap där förmågan att bygga förtroendefulla relationer är grunden för den utveckling vi vill se i organisationen. Vi vet att förtroendet mellan skolledare och medarbetare gör stor skillnad både för hur vi arbetar tillsammans och för elevernas utveckling kunskapsmässigt och socialt. De tre ledorden vi står för när det gäller det ledningsfunktionen är samverkan, kommunikation och dialog, vilka alla kräver ett gott relationellt och förtroendefullt ledarskap.

Arbetsbeskrivning
Vår verksamhet har fem arbetslag som drivs av varsin arbetslagsledare. Du som biträdande rektor kommer att vara närmaste chef för Ormkärrsskolan F-5 och Hagsätraskolan 4-6. Du kommer att få vara en stor del i bygga upp ledningens framtida uppdrag och funktion och kommer arbeta tätt tillsammans med de andra i ledningsgruppen, skolans 5 förstelärare och ett elevhälsoteam med 2 psykologer, skolsköterska, kurator och specialpedagog. Om du vill vara en del av att utveckla vår verksamhet och dessutom vill vara en del av en organisation med fantastiska medarbetare så är den här tjänsten något för dig.

Som biträdande rektor har du personalansvar, vilket innefattar medarbetarsamtal och lönesamtal. Du ska genomföra regelbundna verksamhetsbesök då diskussion regelbundet sker med medarbetarna kring undervisning. Förutom ledningsuppdraget att vara biträdande rektor vill vi att du är drivande när det gäller vår skolas IKT-utveckling tillsammans med rektor, förstelärare och andra medarbetare som brinner för detta.

Kvalifikationer
Du ska ha en pedagogisk examen och inneha lärarlegitimation.

Du vill vara ute i organisationen och arbeta operativt både genom verksamhetsbesök, samtal och genom att var en del i arbetslagens arbete.

Du ska kunna kommunicera väl i både tal och skrift då kontakten med elever och föräldrar är en viktig del i ditt arbete

Du ska kunna Stockholms stads administrativa system med betoning på BER, skolplattformen och Novaschem. Detta på grund av att du kommer att vara en del av det team som kommer att arbeta med dessa delar som verktyg för att driva och stötta organisationen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsuppdrag sedan tidigare och av att arbeta i ett område som vårt.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20180108
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Referensnummer 2017/6643

Kontakt
Mattias Wahlström, rektor, 0761234601

Facklig företrädare
Anna Drynjeff, LR, 0761234520
Birgitta Falk Hansson, 0761234512
Maria Nilsson, Kommunal, 0761234554

Sista ansökningsdag 2018-01-21
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-12-21

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord:

Dela med dig av "Biträdande rektor sökes till Hagsätra och Ormkärrs skolenheter, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 5 lediga jobb fördelat på 5 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Biträdande rektor Nälstaskolan, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Välkommen...
Publicerad 12 mar

Rektor till Blackebergs gymnasium, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi vill att eleverna ska ha de...
Publicerad 9 mar

Administrativ chef grundskolan - vi behöver dig!, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning...
Publicerad 7 mar

Biträdande rektor till Rödabergsskolan, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning...
Publicerad 5 mar

Gymnasiechef till gymnasieavdelningen, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi vill att eleverna ska ha de...
Publicerad 23 feb
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE