Stockholms stad Utbildningsförvaltningen Jobb Biträdande rektorer

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bromma gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor. Skolan erbjuder språkintroduktion och fyra högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Bromma gymnasium är sedan länge en attraktiv skola för både elever och personal. Skolan har en kultur som präglas av öppenhet, vänlighet och glädje. Verksamheten har sin grund i goda relationer, där alla blir sedda. Våra elever utvecklas genom utmanande och varierade arbetsformer. Genom skolans fokusområden; entreprenörskap, hälsa och globalisering, lämnar eleverna skolan väl förberedda för kommande studie- och yrkesliv.

Arbetsbeskrivning
Bromma gymnasium söker nu två biträdande rektorer.

Tjänst 1, 100 %: Biträdande rektor på halvtid och annan pedagogisk verksamhet på halvtid. Fokus i tjänstens innehåll är pedagogisk administration. Som biträdande rektor ingår du i skolans ledningsgrupp och har ett särskilt ansvar för att driva skolans fokusområden entreprenörskap och globalisering. Du ansvarar även för utveckling av skolans biblioteksverksamhet med ansvar för budget och personal.

Tjänst 2, 100 %: Biträdande rektor på halvtid och specialpedagog på halvtid. Specialpedagogexamen krävs. Fokus i tjänstens innehåll är elevhälsa och specialpedagogik. Som biträdande rektor ingår du i skolans ledningsgrupp och har ett särskilt ansvar för att driva och utveckla skolans fokusområde hälsa. Du ansvarar även för utveckling av skolans elevhälsoteam med ansvar för budget och personal.

Kvalifikationer
Du är positiv, drivande och engagerad. Du trivs med att leda och utvecklar dig själv, medarbetare och organisation. Du åstadkommer konkreta resultat, följer upp, utvärderar och analyserar. Du är tydlig, men också lyhörd. Du är lösningsorienterad och har fokus på möjligheter, snarare än problem. Du är van att arbeta självständigt, men har även god samarbetsförmåga.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2018 eller enligt överenskommelse.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Referensnummer 2018/2128

Kontakt
Gunilla Blomqvist, 0850849421
Lennart Kågestam, 0850833006
Johan Norvell, 0850849422

Facklig företrädare
Sveriges skolledarförbund, Marie Linde, 070-7709073

Sista ansökningsdag 2018-04-26
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-04-09
Nyckelord:

Dela med dig av "Biträdande rektorer, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 3 lediga jobb fördelat på 3 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Administrativ chef, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Stockholm...
Publicerad 19 apr

TF Biträdande rektor med undervisning, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Beskrivning...
Publicerad 19 apr

Biträdande rektor 4-6 och grundsärskolan Vällingby, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning...
Publicerad 13 apr
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE