Region Gotland Jobb Enhetschef rehabavdelningen och minnesmottagningen

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter
Till Rehabavdelningen och Minnesmottagningen söker vi nu en enhetschef.
Uppdraget kretsar kring att som chef leda omvårdnadsarbetet på avdelning och patientarbetet på mottagningen, att i nära samarbete med de medicinskt ansvariga läkarna säkerställa och utveckla en god och patientsäker vård. Teamarbetet har stor vikt i hur vården och omvårdnaden bedrivs på Rehabavdelningen.
Som enhetschef har du personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar och personalledning är en central del av uppdraget. Du kommer tillsammans med dina medarbetare att fortsätta utveckla verksamheten samt driva en aktiv samverkan med verksamhetsområdena. Genom ett gott samarbete med både dina medarbetare samt resursområdets ledningsgrupp kan du bidra till den gemensamma utvecklingen med målet att leverera bästa möjliga vård.

Din närmaste chef blir Resursområdeschefen för Öppen- och slutenvård och du kommer att ingå i resursområdets ledningsgrupp där du förväntas att aktivt bidra till utveckling och förändring mot de gemensamma målen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen inom hälso- och sjukvårdsområdet, alternativt en annan högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av arbete inom sjukvård.
Meriterande är att du varit chef tidigare och att du har erfarenhet av förändringsarbete. Har du magister eller specialistsjuksköterskautbildning och olika former av ledarskapsutbildningar ser vi detta som starkt meriterande.
Då enheten verkar i en föränderlig miljö söker vi dig som har förmåga att lyfta blicken och prioritera med tanke på verksamhetens behov och kan se möjligheter och lösningar i olika situationer. Du är en strukturerad person som har förmåga att leda medarbetarna framåt och mot de satta målen.
För att nå framgång i uppdraget som enhetschef är det viktigt att du arbetar bra med andra människor och kan skapa förtroende och uppmuntra till delaktighet då ett viktigt fokus för enheten är samverkan med andra funktioner inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Uppdraget förutsätter även en god kommunikativ förmåga .

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information
Anställning

Arbetsplats
Resursområde Öppen- och slutenvård, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde Snarast enligt ök.

Antal tjänster
1

Kontakt
Ann-Charlotte Loréhn
Resursområdeschef
0498-204827

Arbetsgivarens referensnummer
A743169

Sista ansökningsdatum
2018-01-14

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-01-10

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord:

Dela med dig av "Enhetschef rehabavdelningen och minnesmottagningen, Region Gotland" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 1 lediga jobb fördelat på 1 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Enhetschef hemtjänst, Region Gotland

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade...
Publicerad 9 mar
Medrek RekryteringLediga jobbLediga jobb
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE