Region Gotland Jobb Enhetschef vårdcentralen Wisby söder

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Primärvården i egenregi står för c:a 74% av alla listade patienter på Gotland. Vårdcentralen Wisby söder har c:a 11 360 listade patienter.

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och forma en primärvård i utveckling mot "effektiv vård" i nära samverkan med slutenvård och hemsjukvård?
Vill du samverka med Primärvårdens utbildningsvårdcentral för ST-läkare för att säkra framtida rekrytering och kontinuitet?
Vill du forma en allt mer patientcentrerad vård med nya E-hälsotjänster, behandlingsformer mot psykosocial ohälsa där du är med och integrerar nya redskap som PrimärvårdsKvalitet, produktionsplanering och Nationellt kliniskt kunskapsstöd?

Om du svarar ja ber vi dig läsa vidare.

Som enhetschef på vårdcentralen Wisby söder är ditt ansvar att leda vårdcentralen utefter rådande värdegrund. Underställd verksamhetsområdeschef ansvarar du för den dagliga styrningen av vårdcentralen. Du ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs vid enheten samt har det ekonomiska ansvaret. Du har direkt personal- och utvecklingsansvar för enhetens c:a 30 medarbetare. Du kommer även att ansvara för "Turistmottagningen" i samarbete med akutmottagningen sommartid.

I arbetsupppgifterna ingår även samverkan internt och externt. Uppföljning av verksamhetens resultat sker i samarbete med verksamhetsområdeschef och beställarchef.

Du ingår i primärvårdens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av chefskap eller annat ledarskap, gärna från primärvården.

Vi ser även att du har goda ledaregenskaper med förmåga att formulera konkreta mål och leda enheten till hög måluppfyllelse samt skapa ett öppet arbetsklimat där medarbetarna är delaktiga och engagerade. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara lyhörd och tydlig samt ha helhetssyn.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 58000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information
Anställning

Arbetsplats
Vårdcentralen Wisby Söder, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde enligt ök

Antal tjänster
1

Kontakt
Hans Brandström
Verksamhetsområdeschef
0498-268515

Fackliga representanter
Andrea Tyburski
GLF
0498-268532

Katrin Pettersson
Vårdförbundet
0498-204651

Vivi-Ann Nyberg
Kommunal
0498-204594

Arbetsgivarens referensnummer
A690197

Sista ansökningsdatum
2017-08-13

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-07-06

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Enhetschef, Hälso- och sjukvård

Dela med dig av "Enhetschef vårdcentralen Wisby söder, Region Gotland" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 1 lediga jobb fördelat på 1 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Enhetschef hemtjänst, Region Gotland

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade...
Publicerad 9 mar
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE