Hvilan Utbildning Jobb Rektor sökes till Hvilan Utbildning, Åkarp

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Hvilan Utbildning är Sveriges främsta utbildare inom den gröna näringen, med anor sedan 1868. Vi ägs av branschen, GRO - den Gröna näringens riksorganisation och har verksamhet i Åkarp, Stockholm och på Gotland samt i Järna. Vi bedriver gymnasium, språkintroduktion, YH-utbildningar, YrkesVux, arbetsmarknadsutbildningar, Yrkesintroduktion och Yrkes-SFI samt anordnar utbildningar på direkt uppdrag av branschen. Våra utbildningar är både studie- och yrkesförberedande.

I Åkarp, mellan Malmö och Lund, finns vi i en naturskön miljö med egenägd mark och ett flertal fastigheter, där vi har egen produktion samt driver internat och restaurang.

Om dig
Hvilan Utbildning växer och våra ambitioner är höga. Vi söker en rektor till Åkarp som tillsammans med våra bitr rektorer ansvarar för den dagliga driften av våra olika utbildningsformer; gymnasium, Yrkesvux, Arbetsmarknadsutbildning och Yrkes-SFI.

Vi söker dig som har en strategisk och analytisk förmåga och erfarenhet av mål- och resultatinriktat arbete. Du är en tydlig, självmotiverande och företagsam ledare som entusiasmerar och engagerar personalen och säkerställer att arbetsuppgifter genomförs effektivt, med mycket hög kvalitet, och levereras inom utsatt tid.

Som person är du driven, positiv och målinriktad. Du är en skicklig kommunikatör och har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som mot externa aktörer. Du har en varm relation till studerande och verkar för en mycket god personalanda. Din arbetskapacitet är hög och du har en god administrativ förmåga och trivs med att arbeta i ett intensivt tempo med många parallella projekt.

Du har:

dokumenterad erfarenhet av arbetsledning samt personalansvar inom utbildningsområdet
är väl insatt i skolans uppdrag, dess styrdokument samt aktuella lagar, regler och bestämmelser.
pedagogisk universitetsexamen och är examinerad rektor, eller i slutfasen av din rektorsutbildning.

Erfarenhet av ledande arbete inom friskola samt eget verksamhets-/affärsansvar är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Rektor ansvarar för att driva och utveckla gymnasieskolan samt våra vuxenutbildningar. Tjänsten innefattar ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar, du har två biträdande rektorer, sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du förväntas att, med ett entreprenöriellt angreppssätt, bidra till verksamhetens utveckling, samt delta aktivt i arbetet att attrahera nya studerade till skolan.

Vi erbjuder en professionell, dynamisk och kreativ arbetsmiljö där det pedagogiska utvecklingsarbetet har hög prioritet. Våra pedagoger håller en mycket hög kompetensnivå och brinner för att driva verksamheten framåt. Våra utbildningar värderas högt vid både externa och interna mätningar och vi är referensskola till Skolverket.

För dig som lockas av en flexibel och stimulerande tjänst och självständigt arbete med stort eget ansvar, finns det stora möjligheter att utvecklas. För rätt person erbjuder vi mycket goda villkor.

Anställningsvillkor
Tillträde enligt överenskommelse. Hvilan utbildning tillämpar provanställning.

Arbetsplats
Åkarp, Hvilan Utbildning AB, Kabbarpsvägen 126, 232 52 Åkarp

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2018.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, så skicka din ansökan snarast. Ansökan ska innehålla ett aktuellt CV och ett personligt brev. Betygskopior och referenser behöver inte bifogas i detta skede. Till rekryteringsföretag och försäljare; vi undanber oss vänligen men bestämt.

Frågor
För information om tjänsten kontakta VD Elisabeth Broberg Lewén, 040-463700 eller elisabeth.lewen@hvilanutbildning

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-12-19

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord:

Dela med dig av "Rektor sökes till Hvilan Utbildning, Åkarp, Hvilan Utbildning" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga annonser funna
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE