Karlskoga kommun Jobb Rektor till Bråtenskolan

Om arbetsplatsen
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen i Karlskoga ser till det livslånga lärandet och utvecklar förskola, grundskola och gymnasieskola. Vi skapar goda förutsättningar för lärande nu och i framtiden. Vi söker nu fler kollegor som tar ansvar och tänker i nya banor. Är du en av dem?
Skolförvaltningen är en decentraliserad organisation med stort ansvar och befogenheter på enheterna. För att ha en likvärdig verksamhet i kommunen arbetar vi samtidigt med en förvaltningsgemensam utveckling.

Arbetsuppgifter
Att vara rektor i Karlskoga kommun innebär att du har det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med nationella styrdokument och kommunala målsättningar. Som rektor i Karlskoga ska du ha ett tydligt hållbarhetstänk vilket innebär att vi ser våra barn och elever som ansvarsfulla samhällsmedborgare både nu och för framtiden. Du har ansvar för personal och ekonomi på din skolenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en pedagogisk examen på högskolenivå. Tidigare ledarerfarenhet inom pedagogisk verksamhet är meriterande.
Du driver utveckling på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet samt har kunskap om politiskt styrda organisationer. Det är meriterande om du gått den statliga rektorsutbildningen.
Du tänker utanför ramarna och ser nya vägar till ett ökat lärande för våra elever. Du får genom ditt ledarskap andra att vilja och våga. Du inspirerar till nytänkande och utveckling samt skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut. Du bemöter människor med värme, energi och respekt. Du skapar entusiasm och arbetsglädje för elever och personal.
Välkommen på en spännande resa tillsammans med alla oss på skolförvaltningen!

Anställningens omfattning
Tillträde: 2018-08-01
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer: BUN 2018.0058

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har Karlskoga kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-10 10 29.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Generell information

Sista ansökningsdag
2018-02-28

Arbetsplats
Örebro län

Kommun
Karlskoga

Yrkeskategori
Rektor

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson
Charlotte Olsson
Verksamhetschef 0586-612 04

Fackliga företrädare
Skolledarförbundet, Peter Svensson
0586-613 57

Lärarförbundets skolledare, Nina Rajaniemi
0586-618 01

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-02-13
Nyckelord:

Dela med dig av "Rektor till Bråtenskolan, Karlskoga kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga annonser funna
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE