Marks kommun Jobb Utvecklingsledare till barn- och utbildningsförvaltningen

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Barn- och utbildningsnämnden har ansvaret för verksamheterna förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, gymnasieskola och vuxenutbildning. Vi strävar efter att arbeta i team för att öka kompetens och delaktighet. Vi söker nu en utvecklingsledare med speciellt ansvar för förskolan som ingår i förvaltningsledningen.

Kommunen befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Visionen som barn- och utbildningsförvaltningen arbetar för går under namnet ”En lärmiljö för alla – en modern skola på vetenskaplig grund”. Den innebär att Mark skall vara en ledande skolkommun. Vi arbetar för att alla skall nå målen för skolan och förskolan. Alla skall känna att de är en viktig del i gemenskapen och utvecklas så långt som möjligt. Vår verksamhet skall grunda sig på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter:
Det finns två utvecklingsledare i förvaltningsledningen och tillsammans har ni ett speciellt ansvar för förvaltningens systematiska utvecklingsarbete. På uppdrag av förvaltningsledningen ska du driva utvecklingsprojekt, förändringar och implementering utifrån statlig styrning, relevant forskning samt kommunala mål. Du samverkar med högskolor och universitet samt skapar på olika sätt förutsättningar för lärande på organisationens alla nivåer och för "en skola på vetenskaplig grund".

I ditt arbete ingår att aktivt följa den pedagogiska forskningen samt att entusiasmera, stötta och stimulera den pedagogiska utvecklingen. Utredningsuppdrag och projektledning, samt presentationer och framställningar av rapporter ingår också i utvecklingsledarens uppdrag.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant pedagogisk högskoleutbildning. Du är strukturerad och analytisk samt har god kommunikativ förmåga. Vi förutsätter att du har både bred och djup erfarenhet från arbete i förskola kombinerat med ett genuint intresse för skolutveckling och omvärldsorientering. För att lyckas i uppdraget skall du vara initiativrik samt ha vilja och förmåga att samarbeta.

Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kommer att genomföras 17-18 augusti.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde: Efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2017-07-30

Arbetsgivarens referensnummer: A694272

Upplysningar lämnas av:
Dennis Reinhold
Förvaltningschef
Mobiltelefon: 0703-84 80 06

Johan Sundqvist
Utvecklingsledare
Telefon: 0320-21 73 25

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0320-21 70 00

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-06-30

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Pedagogik, Utvecklingsledare

Dela med dig av "Utvecklingsledare till barn- och utbildningsförvaltningen, Marks kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga annonser funna
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE