Tiohundra Jobb Verksamhetschef sökes till unikt uppdrag inom omsorgen

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Inom verksamhetsområdet Hemtjänst- och personlig assistans möter vi våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån Tiohundras vision: Hälsa, vård och omsorg där du är.
Om oss
Nu söker vi en erfaren verksamhetschef som vill fortsätta utveckla och stödja möjligheten att bo kvar hemma med hjälp av hemtjänst, Personlig assistans, dagverksamheter och Trygghetsjour i en för omsorgen unik gränslös samverkan mellan landsting och kommun.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Om tjänsten
Vi erbjuder en erfaren ledare en möjlighet att utveckla omsorgen och vården för personer med funktionsvariationer samt äldre i Norrtälje Kommun. Genom Tiohundras unika sammansättning mellan landsting och kommun ger det möjligheter till gränslös samverkan för kundens välbefinnande. Vi söker en ledare som ser fördelarna med fortsatt utveckling för en bättre omsorg och vård i Norrtälje kommun och som har helhetssyn.

Verksamhetsområdet är mångfacetterat, och innefattar de verksamheter som innebär omsorg i ordinärt boende. I Verksamhetsområdet ingår fyra områden inom personlig assistans, fyra områden inom hemtjänst inklusive demensteam, dagverksamheter samt Trygghetsjour och nattpatrull. Verksamhetsområdet har ca 500 medarbetare och omsätter ca 200 miljoner. Till din hjälp har du en ledningsgrupp med 10 enhetschefer som är ansvariga för dessa verksamheter.

Verksamhetschefens uppdrag är:
- att företräda Tiohundras vision, värdegrund och mål samt att förmedla och följa upp dessa i organisationen
- att ansvara för att verksamheten har tydliga mål, strategier och handlingsplaner som följs upp
- att utifrån en helhetssyn utveckla verksamheten i nära samarbete med medarbetare och kunder
- att ansvara för kvalitets- och utvecklingsarbete samt stödja och stimulera medarbetare till systematiskt förbättringsarbete.

Du har en egen ledningsgrupp bestående av enhetschefer, controller och HR samt ingår i bolagets ledningsgrupp. Du är direktrapporterande till VD.

Om dig
Vi söker dig med högskole- eller universitetsexamen inom social omsorg så som socionom eller likvärdig utbildning samt gedigen chefserfarenhet med verksamhets-, medarbetar- och budgetansvar. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av chefsarbete och har drivit förändringsledarskap tidigare. Det är en fördel om du har en dokumenterad längre chefs- och ledarutbildning och har arbetat med att leda genom chefer. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet som chef från den kommunala omsorgen samt har erfarenhet av samverkan och utveckling tillsammans med andra kommuner.

Du bör ha erfarenhet av nätverksarbete på övergripande nivå, kommunikations- och samarbetsförmåga tillhör dina starka sidor. Du har god förmåga att knyta kontakter och arbeta strategiskt gentemot viktiga samarbetspartners såsom andra verksamheter inom hälso- och sjukvården och omsorgen.

Vidare söker vi dig med god analytisk förmåga och som kan översätta strategiska målsättningar till operativ ledning för ett optimalt nyttjande av verksamhetsområdets resurser. Delaktighet för kunder och medarbetare ser du som en förutsättning för framgångsrika resultat. Du är trygg i ditt ledarskap och entusiasmerar andra. Som person är du ödmjuk, lyhörd och prestigelös med förmåga att skapa engagemang.

Du tillämpar ett coachande ledarskap som motiverar, engagerar, stöttar och ställer krav på högt kompetenta medarbetare. Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och lätt för att fatta beslut, är nytänkande och ser hur du kan bidra till att utveckla hela Tiohundras resultat.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev på svenska senast den 2018-01-07

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-12-21

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Hälso- och sjukvård, Verksamhetschef

Dela med dig av "Verksamhetschef sökes till unikt uppdrag inom omsorgen, Tiohundra" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga annonser funna
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE