Tiohundra Jobb Verksamhetschef till vårdbolag i framkant

Vill du utveckla primärvården i Norrtälje kommun?
Om oss

Vid Tiohundras primärvård och Norrtälje sjukhus möter vi patienterna utifrån Tiohundras vision: Hälsa, vård och omsorg, där du är. Nu söker vi en erfaren verksamhetschef som tillsammans med medarbetare och vårdcentralschefer vill utveckla framtidens primärvård. Vi har sex olika vårdcentraler i kommunen, inkluderat Sveriges andra bästa vårdcentral. Tiohundra arbetar aktivt med sammanhållna vårdkedjor och primärvård och sjukhus tillhör samma organisation för att främja ett nära samarbete.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.
Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun. Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare. Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Om tjänsten

Hos oss får du möjlighet att arbeta som verksamhetschef för alla Tiohundras vårdcentraler. Tiohundras unika sammansättning ger oss möjligheter till ett gränslöst samarbete mellan vårdcentraler och akutsjukhuset i Norrtälje, men också med vårdbolagets övriga verksamheter. Som en föregångare inom hälso- och sjukvård arbetar vi för att involvera patient och närstående i planering för att förbättra patientens resa genom vården. Vi har exempelvis gemensamt utvecklat verksamhetsöverskridande vårdprocesser för KOL och demens med delaktighet från patienter och närstående. Som verksamhetschef har du en egen primärvårdsledning, ingår i primärvårds- och sjukhusledningen och sitter i bolagsledningen som leds av VD.

Du har
Relevant högskoleutbildning och erfarenhet inom hälso- och sjukvård
God samarbetsförmåga
Intresse för digitalisering
Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation

Liksom vi brinner du för gränsöverskridande samverkan och samarbetar gärna både med kollegor på nära håll och utanför organisationen. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-04-13
Nyckelord:

Dela med dig av "Verksamhetschef till vårdbolag i framkant, Tiohundra" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 2 lediga jobb fördelat på 2 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Biträdande enhetschef till Demensteamet och Norrtälje Södra Hemtjänst, Tiohundra

Inom Hemtjänsten möter vi våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är. Om oss Arbetet på Norrtälje...
Publicerad 19 apr

Redovisningschef till nytänkade vårdbolag , Tiohundra

Om oss Ekonomiavdelningen på Tiohundra består av 14 medarbetare uppdelat på en redovisnings- och en controllerenhet. Vi erbjuder dig arbete i en nytänkande...
Publicerad 17 apr
Medrek RekryteringLediga jobbLediga jobb
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE