AB Solom Jobb Verksamhetschefer till LSS-boenden

Observera att sista ansökningsdag har passerat

AB SOLOM är det kommunala alternativet för vård och omsorg i Sollentuna. Vi har ett brett utbud av tjänster och vi arbetar med såväl barn och ungdomar som vuxna. Vår strävan är att arbeta på ett sådant sätt att våra kunder är mer än nöjda, en fantastisk utmaning som skapar engagemang. Vi ägs av Sollentuna kommun och är först ut i Sverige med att bolagisera den kommunala egenregin inom vård och omsorg i sin helhet. Mer information om AB SOLOM finns på www.solom.se.

Vårt affärsområde LSS och HVB är inne i en utvecklings - och förändringsresa och vi söker nu flera engagerade verksamhetschefer till olika uppdrag inom LSS. Vi söker chefer till barnboende och korttidsboende inom LSS pk.1 samt grupp- och servicebostäder för vuxna LSS pk.1.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef har du ansvar för personal, kvalitet, ekonomi och att skapa goda relationer med beställare, barnen och deras företrädare. Du driver verksamheten framåt och tillsammans med dina medarbetare arbetar du för att säkerställa att verksamheterna följer gällande lagstiftningar och erbjuda god kvalitet för barnen. Vi har ett kundorienterat arbetssätt och verksamhetsnära ledarskap. Till ditt stöd har du resurser inom stabsfunktionerna kvalitet, ekonomi, marknad och kommunikation, HR samt IT.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning samt god dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Du har minst tre års ledarerfarenhet och har goda kunskaper kring ledningssystem och metodik. Vidare har du mycket god dokumenterad kunskap om LSS-lagen och andra tillämpliga lagar samt gedigen erfarenhet av ledarskap och att handleda medarbetare. Det är meriterande om du har utbildning inom MI (motiverande samtal) och har arbetat med vård och omsorg inom privat sektor.

Som person är du lösningsorienterad och har förmåga att skapa delaktighet och ta tillvara medarbetarnas engagemang. Det är även viktigt att du är strukturerad och bra på att organisera din verksamhet.

Vi erbjuder dig
AB SOLOM erbjuder en arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, närvarande ledare samt utvecklingsmöjligheter för alla. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, Ticket Rikskortet (subventionerad lunch) och tillgång till motionspass och gym.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Tillträde snarast. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandra Lötbom Andersson, tfn 08-128 240 33, mail sandra.l.andersson@solom.se

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 26 juli 2017.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på chefjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-07-04

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Hälso- och sjukvård, Verksamhetschef

Dela med dig av "Verksamhetschefer till LSS-boenden, AB Solom" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga annonser funna
Medrek Rekrytering
För Arbetsgivare
© 2004-2011 CHEFJOBB.SE