chefjobb.se

  Försvarsmakten

Försvarsmakten erbjuder många karriärvägar. Du kan arbeta som soldat, sjöman, officer eller civil. Du kan också gå med i Hemvärnet eller jobba deltid. Oavsett hur du engagerar dig kommer du att göra skillnad för Sverige.

Att jobba inom Försvarsmakten är långt mer än att lyda order. Hos oss får våra medarbetare tillfälle att växa med uppgiften. Vi förbereder oss ständigt på att agera i ett skarpt läge. Genom utbildning och träning blir du redo att agera självständigt när så krävs. Du ska kunna fatta rätt beslut i pressade lägen och utföra andras planer, vilket sätter stort ansvar på dig som individ.

Samtidigt vill vi att du ska veta att det finns en stark uppbackning av medarbetare och arbetsgivare runt om dig som är beredd att ta eget ansvar.

Varje dag, varje timme, varje minut gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv i både smått och stort. Hos oss kommer du att göra skillnad, på riktigt. Vi finns i andra länder för att bistå våra medmänniskor i arbetet för att skapa en säkrare livssituation. Vi bidrar till att stötta grundläggande mänskliga rättigheter och demokratiska värden.

Även på hemmaplan bidrar vårt arbete till att göra skillnad för såväl allmänheten i stort som för enskilda. Till exempel vid naturkatastrofer som översvämningar, stormar eller skogsbränder.

I Försvarsmakten ser vi personlig utveckling som en viktig del i din karriärutveckling. Våra utbildningar innehåller både bredd och djup. Du får en ovärderlig grund som höjer såväl din fysiska som psykiska förmåga. Sedan är det upp till dig att välja inriktning för din fortsatta karriär.

Det finns många olika vägar att gå. Att du möts av olika utmaningar, får möjlighet att träna och testa dina gränser gör att du ständigt utvecklas som person.

Bransch

Myndighet

Anställda

22000

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Försvarsmakten

Missa inga lediga jobb från Försvarsmakten

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor