chefjobb.se

Populära arbetsgivare

0 lediga jobb

Sveda och Värk AB

Vi är ett bemanningsföretag som jobbar själva på ”golvet” & därför vet vi vad som förväntas av oss som konsulter hos våra uppdragsgivare.

Visa profil
0 lediga jobb

S:t Eriks Ögonsjukhus AB

Dags att prova något nytt? Sök ett jobb där du har fokus på ett enda organ - ögat!

Visa profil
0 lediga jobb

Stiftelsen Stora Sköndal

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Men vi ser vårt uppdrag som större än så. Genom att vara en nytänkande och positiv förebild jobbar vi ständigt mot vår vision: Ett samhälle med självklar plats för alla.

Visa profil
0 lediga jobb

Försvarsmakten

Försvarsmakten erbjuder många karriärvägar. Du kan arbeta som soldat, sjöman, officer eller civil. Du kan också gå med i Hemvärnet eller jobba deltid. Oavsett hur du engagerar dig kommer du att göra skillnad för Sverige.

Visa profil
0 lediga jobb

Stockholms Sjukhem

Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. I mer än 150 år har vi bedrivit vård och omsorg utan vinstsyfte och har ett brett vårdutbud inom geriatrik, palliativ vård, rehabilitering och äldreomsorg.

Visa profil
0 lediga jobb

Kiruna kommun

Välkommen till kontrasternas stad där storslagen natur tillsammans med ett modernt samhälle ger en spännande möjlighet till personlig utveckling. I Kiruna pågår också en unik stadsomvandling.

Visa profil
0 lediga jobb

Lidingö stad

Vad roligt att du är intresserad av att jobba i Lidingö stad! Vi har listat alla lediga jobb som vi har för tillfället.

Visa profil
0 lediga jobb

Övertorneå kommun

Vill du göra skillnad? Jobba hos oss på Övertorneå kommun.

Visa profil
0 lediga jobb

Salems kommun

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 17 000 invånare och närmare 1000 anställda. Kommunen är organiserad i fem förvaltningar där barn- och utbildningsförvaltningen är den största. Vi är en del av Stockholmsregionen och har ett nära samarbete med övriga kommuner, särskilt på Södertörn.

Visa profil
0 lediga jobb

Hälsa Hemma vårdcentral

Sveriges modernaste vårdcentral växer. Hälsa Hemma är en ny innovativ vårdcentral som kombinerar hembesök med digitala möten. Vi är övertygade om att den bästa vården sker när vi kombinerar fysisk och digital vård.

Visa profil
0 lediga jobb

KRY

Kry är Europas största digitala vårdgivare, som låter patienter träffa läkare, sjuksköterska eller psykolog genom videokonsultationer inom några minuter. I Sverige och Norge kanske du känner till oss som Kry. I Storbritannien och Frankrike verkar vi under namnet Livi.

Visa profil
0 lediga jobb

Attendo

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! 

Visa profil
0 lediga jobb

Överkalix Kommun

Vår uppgift som kommun är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi vill att du blir en del av det! 

Visa profil
0 lediga jobb

Blomsterfonden

Blomsterfonden är en ideell förening som arbetar för hem och vård åt dig som är äldre. Vi arbetar för äldres bästa och din rätt till ett tryggt hem, professionell vård och en god omsorg.

Visa profil