chefjobb.se

  Kiruna kommun

Välkommen till kontrasternas stad där storslagen natur tillsammans med ett modernt samhälle ger en spännande möjlighet till personlig utveckling. I Kiruna pågår också en unik stadsomvandling.

I dag är vi cirka 1800 medarbetare med omkring 120 olika yrkeskategorier att välja mellan. De närmaste fem åren ska vi anställa en ny medarbetare i veckan. Se gärna presentationen ovan om våra livsviktiga jobb.

Vi arbetar både för och med våra anställda. Som medarbetare vid Kiruna kommun har du många förmåner, för vi tycker att det är viktigt att ha friska medarbetare som mår bra i både kropp och knopp.


Kommunen som arbetsgivare

Personalpolitiken handlar om att tillvarata och utveckla personalresursen och ge alla medarbetare möjligheter till påverkan och delaktighet genom decentralisering av befogenheter, ansvar och beslut så långt ut i organisationen som möjligt.

Målet med Kiruna kommuns personalpolitik är att skapa en bra verksamhet, som ger god service och motiverade medarbetare.

Byta semestertillägg mot lediga dagar
Som anställd har du möjligheten att byta semestertillägg mot lediga dagar. Detta kan innebära 5-6 extra lediga dagar per år. Perfekt för dig som känner att du vill ha lite extra ledig tid ibland.

Kommunala fritidsanläggningar
Det är viktigt att hitta en balans mellan ett jobb man trivs med och en meningsfull fritid. Detta ger friska och nöjda medarbetare. Du kan som anställd inom kommunen hyra rum/lägenhet på våra fritidsanläggningar i Vassijaure och Riksgränsen. Dessa rum uthyres till förmånliga priser.

Terminalglasögon
Tillsvidareanställda medarbetare som arbetar vid bildskärm mer än en timme per dag har rätt till synundersökning och vid behov terminalglasögon.

Arbetsgivaren ersätter:

  • Synundersökningen

  • Bågar upp till 800 kronor.

  • Terminalglas inom ramen för minimibelopp.

Friskvård
Kiruna kommun har flera förmåner som främjar en aktiv livsstil. Fri friskvård är en satsning från Kiruna kommun som innebär att våra medarbetare kan träna kostnadsfritt på de anläggningar som Kiruna kommun har avtal med.

Som kommunanställd har du även tillgång till "formgivaren". Här kan du göra en hälsoanalys och hitta information och många tips om livsstil och hälsa.

Vi erbjuder regelbundna Pulscafeér där syftet är att våra medarbetare ska få prova på olika aktiviteter som genererar friskvård som målsättning. Till exempel kan det vara föreläsningar, svampplockning, löpteknik, vallakurs, jaktträning med fågelhund och en massa andra roliga aktiviteter.

Några gånger per år erbjuds våra medarbetare att delta i föreläsningar och friskvårdsaktiviteter genom nätverket Kirsam.

Välkommen att söka jobb hos Kiruna kommun!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

1800

Huvudkontor

Kiruna

Webbplats
Kiruna kommun

Missa inga lediga jobb från Kiruna kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor