chefjobb.se

  Sveda och Värk AB

Vi är ett bemanningsföretag som jobbar själva på ”golvet” & därför vet vi vad som förväntas av oss som konsulter hos våra uppdragsgivare.

Vi expanderar!

Sveda & Värk har under senare år ständigt expanderat och utökat sin närvaro över hela Sverige. Med vårt fokus på att erbjuda högkvalitativ och pålitlig bemanning till vårdinrättningar har vi blivit ett eftertraktat alternativ för sjuksköterskor och även uppdragsgivare. Med vår dedikerade personal och vårt starka nätverk har Sveda & Värk framgångsrikt etablerat sig på marknaden. Vår tillväxt kan tillskriva vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter de specifika behoven hos varje vårdinrättning vi bemannar.

Genom grundlig matchning av kvalificerade sjuksköterskor med vårdgivare som behöver förstärkning kan Sveda & Värk garantera en sömlös och effektiv bemanningsprocess.

Förutom att erbjuda kvalificerad bemanning, strävar vi också efter att skapa långsiktiga relationer med såväl våra kunder som våra sjuksköterskor. Genom att prioritera öppen kommunikation och flexibilitet har vi byggt upp ett stort förtroende inom branschen.

Vår framgångsrika expansion har också lett till en bred geografisk täckning över hela Sverige. Våra uppdrag sträcker sig från norra till södra delen av landet och inkluderar regioner, kommuner, och olika specialiserade vårdenheter.

Detta gör att vi kan erbjuda spännande möjligheter för sjuksköterskor att arbeta på olika platser och få värdefull erfarenhet inom olika vårdområden.

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga lediga jobb från Sveda och Värk AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor